Expediere și Livrare

Expediere și Livrare

Continuăm să creștem pentru a satisface nevoile tuturor clienților noștri, oferind un serviciu peste toate așteptările.

Cum expediați pachetele?
Pachetele care urmează să fie livrate în România sunt expediate din depozitul nostru din Europa prin Livrare Standard în funcție de greutatea și dimensiunea produsului. Expedierea se face cu UPS sau FAN COURIER

Cât costă transportul?

Transportul costa 20RON

Cât durează transportul?
Timpul de livrare variază în funcție de locație și poate varia de la 3 la 5 zile lucrătoare. Aceasta nu include timpul nostru de procesare de 1 zi.

Oferiți informații de urmărire?
Da, odată ce comanda dvs. este expediată, veți primi un e-mail care conține informațiile dvs. de urmărire.

Dacă aveți alte întrebări, vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul pentru a vă ajuta.


Politică de livrare

Această Politică de Livrare prezintă termenii și condițiile privind expedierea comenzilor plasate pe www.fitforfashion.ro („Site-ul”). Prin plasarea unei comenzi, sunteți de acord să respectați termenii descriși în această Politică de livrare.

Termene de livrare:

Perioadele de livrare estimate sunt furnizate pentru fiecare metodă de livrare în timpul procesului de finalizare a comenzii. Deși depunem toate eforturile pentru a livra comenzile în intervalul de timp specificat, pot apărea întârzieri din cauza unor factori care nu pot fi controlați, cum ar fi condițiile meteorologice, vămuirea problemele transportatorului sau sărbători legale.

Urmărirea comenzilor:

Odată ce comanda dvs. a fost expediată, veți primi un e-mail de confirmare cu informații de urmărire pentru a monitoriza starea expedierii. Vă rugăm să rețineți că informațiile de urmărire pot dura până la 24 de ore pentru a fi actualizate de către operator.

Restricții de livrare:

Este posibil să nu putem livra în anumite locații din cauza restricțiilor legale, limitărilor de curierat sau alți factori. Dacă adresa dvs. de expediere se află într-o zonă restricționată, veți fi anunțat în timpul procesului de finalizare a comenzii, iar comanda dvs. poate fi anulată sau amânată.

Adresa de transport:

Este responsabilitatea dumneavoastră să furnizați informații exacte și complete de expediere în momentul plății. Nu suntem răspunzători pentru nicio întârziere sau eșec de livrare care rezultă din adresele de livrare incorecte sau incomplete furnizate de client.

Pachete nelivrabile:

Dacă un pachet ne este returnat ca nelivrabil din cauza unei adrese incorecte, a încercărilor eșuate de livrare sau a refuzului destinatarului, vom încerca să vă contactăm pentru a rearanja expedierea. Pentru reexpediere se pot aplica taxe de expediere suplimentare.

Daune sau pierderi de transport:

Avem mare grijă să împachetăm și să vă protejăm comanda în timpul transportului. În cazul în care comanda dumneavoastră ajunge deteriorată sau se pierde în tranzit, vă rugăm să ne contactați imediat pentru a iniția o reclamație și a rezolva problema.

Contactaţi-ne:

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la Politica noastră de livrare sau starea comenzii dvs., vă rugăm să ne contactați la e-mailul nostru oficial ([email protected]).

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul nostru web, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să respectați această Politică de transport. Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica această politică în orice moment, fără notificare prealabilă.