Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Termeni și condiții 

Bine ați venit pe www.fitforfashion.ro („Site-ul”). Acești Termeni și Condiții de serviciu („Termenii”) guvernează utilizarea de către dumneavoastră a site-ului web și a serviciilor oferite de FitForFashion.ro („noi”, „noi” sau „nostru”). Prin accesarea sau utilizarea site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu nicio parte a acestor Termeni, nu puteți accesa sau utiliza site-ul web.

Utilizarea site-ului web:

Trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a utiliza Site-ul. Prin accesarea sau utilizarea site-ului, declarați că aveți cel puțin 18 ani sau că ați obținut consimțământul părinților pentru a utiliza site-ul.

Sunteți de acord să utilizați site-ul web numai în scopuri legale și în conformitate cu acești Termeni, precum și cu toate legile, reglementările și liniile directoare aplicabile.

Conturi de utilizator:

Este posibil să vi se solicite să creați un cont pentru a accesa anumite funcții ale site-ului web, cum ar fi plasarea comenzilor sau abonarea la buletine informative. Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității acreditărilor contului dvs. și pentru toate activitățile care au loc în contul dvs.

Sunteți de acord să furnizați informații exacte și complete atunci când creați un cont și să vă actualizați rapid informațiile dacă se modifică. Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau de a închide contul dumneavoastră dacă bănuim că orice informație furnizată este inexacte, incompletă sau frauduloasă.

Proprietate intelectuală:

Tot conținutul de pe site, inclusiv text, imagini, grafice, logo-uri, videoclipuri și software, este proprietatea FitForFashion.ro sau a licențiatorilor săi și este protejat de drepturile de autor, mărcile comerciale și alte legi de proprietate intelectuală.

Nu puteți modifica, reproduce, distribui, transmite, afișa, executa, publica, licenția, crea lucrări derivate sau vinde orice conținut de pe site fără acordul nostru scris prealabil.

Informații despre produs și prețuri:

Facem toate eforturile pentru a oferi informații exacte și actualizate despre produsele noastre, inclusiv descrieri, prețuri și disponibilitate. Cu toate acestea, nu garantăm că descrierile produselor sau alt conținut de pe site-ul web sunt exacte, complete, de încredere sau fără erori.

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe orice produs sau serviciu oferit pe site în orice moment, fără notificare prealabilă. Prețurile pot fi modificate fără notificare și nu suntem răspunzători pentru erori sau inexactități în informațiile privind prețurile.

Limitare a răspunderii:

În măsura maximă permisă de lege, FitForFashion.ro și afiliații săi, ofițerii, directorii, angajații, agenții și licențiatorii săi nu vor fi răspunzători pentru nicio daune directe, indirecte, incidentale, speciale, consecutive sau punitive care decurg din sau în legătură. cu utilizarea site-ului web sau a oricăror produse achiziționate prin intermediul site-ului web.

În niciun caz, răspunderea noastră totală față de dumneavoastră nu va depăși suma totală plătită de dumneavoastră pentru produsele sau serviciile achiziționate prin intermediul site-ului web în perioada de douăsprezece luni anterioară cererii.

Modificări la acești termeni:

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica acești Termeni în orice moment, fără notificare prealabilă. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după postarea pe site. Utilizarea în continuare a site-ului web după postarea modificărilor constituie acceptarea de către dumneavoastră a acestor modificări.

Contactaţi-ne:

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni sau la utilizarea site-ului web, vă rugăm să ne contactați la [email protected].

Prin utilizarea site-ului nostru web, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții de utilizare.